ANTALYA / SERİK - Belek Limak Ortaokulu

eTwinning Projesi

Okulumuzun ortak olarak görev aldığı LET’S BE FOODISH adlı uluslararası eTwinning projesi başlamıştır. Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sezar DAYAN önderliğinde başlatılan proje, 8. sınıf öğrencileriyle yürütülecektir. Projemizde; Türkiye (6), Romanya (3), İspanya (2), İtalya (2), Portekiz (2), Moldova Cumhuriyeti (1) olmak üzere 6 ülkeden 16 okul yer almaktadır.

Bu projenin amacı, öğrencilerimizin gastronomi mirasını ortak paydada kullanarak akademik ve kişisel gelişimlerini zenginleştirmektir. Buradaki fikir, ilgili tüm merkezlerin, öğrencilerin kendi yemeklerini ve proje ortaklarının yemeklerini, kültürlerini ve geleneklerini öğrenebilecekleri ortak bir alanı paylaşmasıdır. Bu başlangıç noktasından yola çıkarak öğrencilerin kendi kültürlerini veya yabancı bir kültürü, insanları, dilleri ve alışkanlıkları tanıyarak öğrenirken farklı bir öğrenme stiline ilgi duymalarını umuyoruz. Bu amaçla iletişimi ve işbirlikçi öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçlayan disiplinler arası görevlerden yararlanacağız. Projeye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

20-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 19:46 - Görüntülenme: 62