ANTALYA / SERİK - Belek Limak Ortaokulu

Okulumuz "Geri Dönüşüm Tek Çaremiz" Projesi ile Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülü'ne Layık Görüldü.

Belek Limak İlk/Ortaokulu yaptığı projelerle hem öğrencilerinin akademik başarılarını desteklemeye hem de çocuklarımıza günlük yaşam becerileri kazandırmaya devam ediyor. Öğrenci -öğretmen- veli işbirliği ile herkesin çevreye daha duyarlı olması ve oluşturulan günlük atıkların ne denli çok olduğunu fark etmeleri, bu atıkları da nasıl doğaya zarar vermeden geri kazandırabiliriz üzerine başlattığı "Geri Dönüşüm Tek Çaremiz" projesi ile Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü Belek Limak İlk/ Ortaokulu adına alan Okul müdürü Eren Kansu yaptığı konuşma ile proje hakkında genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkürlerini sundu.

13-12-202313-12-202313-12-2023

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 20:47 - Görüntülenme: 37