ANTALYA / SERİK - Belek Limak Ortaokulu

School Well Being e-Twinning Projesi Tanıtım Videosu

Ara

Okulumuzun ortak olarak görev aldığı LET’S BE FOODISH adlı uluslararası eTwinning projesi başlamıştır. Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sezar DAYAN önderliğinde başlatılan proje, 8. sınıf öğrencileriyle yürütülecektir. Projemizde; Türkiye (6), Romanya (3), İspanya (2), İtalya (2), Portekiz (2), Moldova Cumhuriyeti (1) olmak üzere 6 ülkeden 16 okul yer almaktadır.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan Cümle ve Afiş Tasarımı yarışmasında öğrencilerimizin yapmış olduğu birbirinden güzel eserlerden birinciyi seçmek için komisyonumuz çok zorlandı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Birinci seçilen eserimiz ve yarışmaya katılan tüm afişlerimiz, panolarımızdan kareler...

Ara

Okulumuz, Antalya büyükşehir belediyesi işbirliği ile öğrencilerimizi 13.Antalya kitap fuarına götürdü. Fuar alanında yazarlar ile tanışma, onlara kitaplarını imzalatma imkanı bulan öğrencilerimiz için güzel ve unutulmaz bir gün oldu.

Ara

Okulumuz "Geri Dönüşüm Tek Çaremiz" Projesi ile Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülü'ne Layık Görüldü.

Ara

Belek Limak İlk/Ortaokulu Cumhuriyetin yüzüncü yılını coşkuyla kutladı.

Ekm

Serik Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Serik Millet bahçesi tesislerinde düzenlenen "Serik Bilim Festivali" ne Belek Limak Ortaokulu olarak  6.sınıf öğrencilerimizle ziyarette bulunduk.